JAKO VAŽNO (MOJA IZJAVA)!

Zahvaljujem svim ljudima dobre volje koji su mi pomogli da uradim ovaj sajt. Svestan da nemaju ništa protiv mene, zahvaljujem i onima koji su mogli a nisu hteli da mi pomognu, pošto su doprineli da nešto važno nauèim (po ko zna koji put u životu). A kada sam završio program, shvatio sam da znanje koje leži iznutra, skriveno od drugih, nije vredno moje muke, te sam odluèio da stranice ovog sajta ne zaštiæujem od kopiranja da bi svako mogao da ih koristi u privatne svrhe. Ali svako javno prikazivanje ili linkovanje i sl. ne odobravam. To je moje autorsko pravo!

S druge strane, kopiranje je zloupotreba, a "kićenje tuđim perjem" je besmisleno - pošto svaki čovek, zbog sebe samog, u svom životu treba da uradi nešto što ga razlikuje od drugih.

Saglasno predhodnom, za moja autorska prava nadležna je advokatska kancelarija Dragana Velièkovića.

Stranice ovog sajta imaju prvenstvenu namenu pružanja svakodnevnih, zanimljivih, korisnih i informacija i sadržaja za zabavu. Ovim putem, vlasnik sajta i autori èlanaka odrièu se bilo kakve odgovornosti za eventualnu materijalnu ili nematerijalnu štetu proizašlu posredno ili neposredno korišćenjem ovih stranica i informacija objavljenih na njima.

Sve tekstove i savete koje proèitate na ovom sajtu, vi koristite na liènu odgovornost i rizik. Preporučujemo konsultacije sa stručnim osobama ili lekarima po svakom pitanju i informacijama koje ovde pročitate. Hvala.

31.12.2006. Lazar F Ðerđby ©ar Laza®2006